Att arbeta på Samport

Vi söker ständigt nya medarbetare

Samport är ett växande företag och vi söker ständigt efter nya och duktiga medarbetare. Du är mycket välkommen att skicka en intresseanmälan till oss om du vill arbeta i ett av branschen mest respekterade företag. Men innan du gör det, så rekommenderar vi att du läser vad några av våra medarbetare har att säga om sina nuvarande arbetsroller.

”Massor av fantastiska människor!”

Som logistikmedarbetare ansvarar jag bland annat för att produkter som behöver repareras tas om hand och sedan återigen transporteras ut till kunden för montering i butik, restaurang eller taxi. Ett uppdrag som både kräver en förmåga att planera och anpassa sig efter kundens behov.

Jag har arbetat på Samports logistikavdelning i snart fyra år. 2010 kom jag hit av en slump, men då visste jag inte hur rätt jag hamnat. Idag arbetar jag på en plats med massor av fantastiska människor, i en snabbfotad och kreativ miljö, där jag själv får vara delaktig i de beslut som tas. Stora som små.

Företagets och medarbetarnas engagemang är oerhört inspirerande. Det får oss att utvecklas och bli bättre för varje dag som går. I vår företagskultur och gemenskap sätts kunden alltid främst. Därför känns det bra att mitt arbete har stor betydelse för om de är nöjda eller inte - då kan jag själv vara med och påverka bilden av hur vi uppfattas.

Andreas Johansson, logistikmedarbetare

”Avancerad teknik på ett enkelt sätt”

På Samport är säkerheten A och O. Men också att våra produkter alltid håller hög kvalitet. Som Product Manager består en stor del av mitt jobb av att ta fram nya produkter och lösningar för att möta våra kunders behov, men inte minst att se till så de fungerar så bra som möjligt – för alla!

När vi ska utveckla våra lösningar används den allra senaste tekniken. Men inte på bekostnad av enkelhet för användaren. Trots den avancerade uppbyggnaden måste våra produkter vara enkla och logiska att förstå sig på, oavsett om du är butiksägare, taxichaufför eller servitris. Jag har jobbat på Samport länge, nästan ända sedan starten, och vi har alltid strävat efter att ha en hög teknisk kompetens, arbeta för kunden och samtidigt ha kul på jobbet!

Magnus Lasses, Product Manager

”Vi utvecklar ständigt våra produkter”

Vi gör ständigt studier på vad kunderna vill ha och hur de använder sina terminaler. En del i mitt jobb är att hela tiden vara med och utveckla våra produkter så att vi kan försäkra oss om att de blir så användarvänliga och kundanpassade som möjligt. Fördelen med att arbeta i en jämförelsevis liten organisation som Samport är att det blir just det som vi blir duktiga på. Att vara flexibla och effektiva. Det gör oss också innovativa. En annan fördel är att vi kommer nära kunderna. Jag har jobbat på terminalmarknaden inom olika bolag sedan 1995, så jag har en del att jämföra med. Framtidens utmaningar blir att hitta hårdvara som kan anpassas till våra flexibla och framtidsanpassade plattformar, och där har vi mycket stora chanser att lyckas.

Trond Paulsen, Product Manager Hardware/Key Account Manager