BETALTERMINALER – ÖVERSIKT

Oavsett var eller hur du vill kunna ta emot kortbetalningar har Samport betalterminalen du söker.

I vårt sortiment ingår säkra, smidiga och EMV-certifierade terminaler för de allra flesta typer av verksamheter och situationer:

Mobila betalterminaler

Samport IWL250: För dig som arbetar i branscher med behov av mobila terminaler är Samport IWL250 det rätta valet. Med möjlighet till GPRS-, Bluetooth- eller 3G-uppkoppling så är denna terminal både smidig och lätt att använda för dig som är i behov av att genomföra betalningar helt trådlöst men med samma höga säkerhet. Dessutom har den ett utbytbart batteri med extra hög kapacitet. Samport IWL250 är en av de terminaler som vi tagit fram tillsammans med Ingenico och är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC).

Samport IWL280: Samport IWL280 är en komplett och framtidssäkrad terminal. Terminalen är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC) och kan användas såväl helt mobil som kopplad till en eller flera enklare eller mer avancerade kassasystem. Flexibel mjukvara gör den möjlig att anpassa för både nutida och framtida utmaningar, termoskrivare för optimala utskrifter, multitasking för att kunna hantera mervärdestjänster och 3G-uppkoppling är bara några av alla funktioner.

Samport iSMP: Placera en iPhone i terminalen. Starta appen. Välj vara. Ta betalt. Och ge kunden ett digitalt kvitto. Betalningar blir inte mycket enklare än så. Samport iSMP är en terminal utvecklad för att samarbeta med modern teknik. Genom att koppla terminalen till en smartphone, iPod eller surfplatta kan mobila betalningar genomföras snabbt, enkelt och säkert. Perfekt när du vill ta betalt direkt vid dörren, restaurangbordet, i en mässmonter eller utöka betalningsmöjligheten när kassakön känns lång.

Samport S900: För dig som arbetar i branscher med behov av mobila betalningar och vill ha en enklare terminal med hög kvalitet är Samport S900 det rätta valet. Med möjlighet till 3G- eller GPRS-uppkoppling så är denna terminal både smidig och lätt att använda för dig som är i behov av att genomföra betalningar helt trådlöst.

Fristående betalterminaler

Samport ICT250: Vår mest kompletta terminal. Den kan användas både som kassakopplad eller helt fristående. Dessutom är den utrustad med skrivare och extra stabil nätverksuppkoppling för säkra och snabbare transaktioner. Samport ICT250 är en av de terminaler som vi tagit fram tillsammans med Ingenico och är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC).

Samport IPP350: Den kassakopplade terminalen för dig som vill kunna ta betalt snabbt, enkelt och säkert! Precis som Samports andra terminaler från Ingenico är den försedd med färgskärm för optimal grafik samt kompakt och ergonomisk design. Samport IPP350 är en av de terminaler som vi tagit fram tillsammans med Ingenico och är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC).

Samport S800: Samport S800 är en komplett terminal som passar de flesta verksamheter. Vad sägs till exempel om flexibel mjukvara och utökat minne som gör den möjlig att anpassa för både nutida och framtida utmaningar, skrivare och taktil feedback för kunder med nedsatt syn? Dessutom kan den hantera flera olika valutor i en och samma terminal. Samport S800 är en enklare terminal med hög kvalitet, fullmatad med användbara funktioner.

Samport S300: Samport S300 är en enklare terminal med hög kvalitet som är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC). Precis som Samports andra terminaler från PAX är den försedd med färgskärm för optimal grafik samt kompakt och ergonomisk design. Samport S300 – den kassakopplade terminalen för dig som vill kunna ta betalt snabbt, enkelt och säkert!

Samport Duo: En tvådelad lösning med en enhet för dig och en för kunden. Tack vare det slipper du först mata in beloppet och därefter lämna över terminalen till kunden. Då kan du lägga mer fokus på service och mindre på själva betalningsmomentet. Samport Duo är en betalningslösning som vi tagit fram tillsammans med Ingenico. Med tillhörande terminaler är lösningen förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC). Vilken som passar dig bäst bestämmer du själv.

Oöverträffad säkerhet

Samports terminaler är alla byggda enligt PCI-PTS standard och certifierade för EMV via de vanligaste nordiska bankerna. De innehåller dessutom en validerad och godkänd kryptering i terminalen, (så kallad End-to-End Encryption).

För mer information om våra terminaler, se navigationen till höger.